sâmbătă, 21 martie 2009

fara titlu

...m-am trezt cu sufletul trist. o stanca apasa asupra mea, fortele incep sa-mi scada. in curand ma voi prabusi. nu stiu ce a condus la asta. sunt lucruri care vin din exterior si lucruri care vin din interior. sunt sentimente pe care vrei sa le reprimi, dar care la un moment dat, te coplesesc, sunt ochi pe care nu vrei sa ii mai vezi dar care te urmaresc in somn, sunt vorbe pe care nu vrei sa ti le amintesti si care iti rasuna in urechi atunci cand se face liniste si cand ziua moare.
si incerci sa iti explici unele senzatii, unele simtiri, unele lacrimi care apar in coltul ochilor. fara nici un raspuns coerent. cand inima iti sopteste cate ceva nu vorbi in acelasi timp, s-ar putea sa nu intelegi corect ceea ce ea incerca sa iti transmita. taci. taci si asculta cu atentie.
nu da vina pe nimeni pentru hotararile pe care poate le-ai luat la un moment dat. doar TU esti responsabil pentru faptele, pentru deciziile tale. sta in puterea ta sa spui DA sau NU.
nu astepta sa iti spuna altul ce sa faci. nu astepta o dragoste ce niciodata nu va veni. nu astepta cealalta jumatate. nu exista doar o jumatate. la inceput perfectul, armoniosul s-a scindat in mii de particele. tu poti sa gasesti partea cea mai mare din intreg dar nu vei gasi intregul. ca sa poti construi jumatatea perfecta ar trebui sa iei cate ceva din multe alte parti. ...si asta nu se poate...nu poti avea jumatatea perfecta ci doar o parte mai mare din intregul ce ai fost la inceputul lumii.
am gasit cateva parti complementare, parti din intregul de la Inceput...stiu ca exista, ca nu s-au pierdut in univers si asta ma face fericit.


Obsesie, Nostalgie
http://www.youtube.com/watch?v=dQgWNqp-3Oc&feature=related

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu