luni, 23 martie 2009

ganduri de astazi

m-am trezit de dimineata cu un refren in gand: n-ai cum sa ma ranesti, cineva a facut asta deja/inaintea ta/ asa ca n-ai cum sa ma ranesti....dar ai putea in schimb sa ma iubesti.
toata ziua am fredonat aceste versuri. nu stiu de ce, poate pentru ca unele versuri sunt parca scrise pentru mine. Melodia apartine celor de la Taxi, de muzica carora sunt indragostita.
http://www.youtube.com/watch?v=eOs7_qUzYEY&feature=related

viata este marcata de suisuri si coborasuri, pe cat de grele sunt suisurile, pe atat de dure sunt coborasurile. punem punct si o luam de la capat. si iar, si iar, si iar...in speranta ca se va gasi cineva care sa fie langa noi indiferent de toanele pe care le avem uneori, o persoana care sa ne poata privi cu interes si dimineata cand ne uitam ciufulite in oglinda, o persoana care sa ne aprecieze chiar daca cu o zi in urma i-am ars camasa calcand-o, o persoana care sa ne iubeasca si sa ne respecte nu numai pentru o luna, pentru un an ci pentru toata viata. si cand gasim,in sfarsit acea persoana, ne intebam mereu daca pasul urmator e cel corect, daca intr-adevar nu ne inselam asupra caracterului celui de langa noi, daca intr-adevar doua persoane pot fi impreuna, iubindu-se si respectandu-se an de-a randul.
Intrebarile vor exista in orice etapa din viata, intotdeauna vom cauta raspunsuri, pe care uneori le vom gasi, alteori dimpotriva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu